اصفهان نیوز
برنامه غذایی مناسب درحفظ تعادل بدن وکاهش بیماری منیر(MENIER) موثراست.
حفظ تعادل بدن با برنامه غذایی مناسب
برنامه غذایی مناسب درحفظ تعادل بدن وکاهش بیماری منیر(MENIER) موثراست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران یک متخصص داخلی مغز و اعصاب با اشاره به تأثیربرنامه غذایی مناسب، در کاهش علایم بیماری منیر گفت: 75 درصد از این بیماران با رعایت رژیم غذایی کم نمک و کم پتاسیم بهتر می شوند.
"مرتضی علامه" اظهار داشت: بیماری منیر""بر اثر افزایش مایع درون مجاری نیم دایره گوش داخلی، که مسوول حفظ تعادل هستند ایجاد می شود.
وی تصریح کرد: عواملی نظیر حساسیت،فشارعصبی، پر سر و صدا بودن محیط زندگی یا کار، عفونتهای ویروسی، سفلیس گوش، مصرف زیاد نمک، اختلالات متابولیکی مانند دیابت و اختلالات عروقی مانند میگرن می تواند در بروز این بیماری یا تشدید آن نقش داشته باشند.
به گفته این متخصص داخلی مغز و اعصاب، بیشترین شکایت مبتلایان به این بیماری در مورد سرگیجه است و ممکن است این حالت از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد.
وی افزود: علاوه بر حالت سرگیجه که گاه با تهوع و استفراغ توام است، این بیماران از تعرق شدید و احساس دائمی عدم تعادل نیز که ممکن است چند روز طول بکشد، شکایت دارند.
علامه خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به منیر ممکن است در خواب نیز دچار حملاتی شوند که آنها را از خواب بیدار می کند و این افراد در فاصله بین حملات، خوب بوده و مشکلی ندارند.
وی افزود: فرد بیمار در زمان سرگیجه برای جلوگیری از احتمال سقوط و زمین خوردن، دو بالش را دو طرف سر قرار داده و چشمهای خود را ببندد و برای کاهش تهوع و استفراغ نیز باید علاوه بر رعایت برنامه غذایی، داروهای ضد تهوع را که پزشک تجویز کرده است مصرف نماید.
به گفته این متخصص مغز و اعصاب، این بیماری در درازمدت می تواند کاهش شنوایی دائمی و وزوز مزمن گوش را به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: این بیماران در زمان ابتلا به علائم منیر سعی کنند تا برطرف شدن حالت تهوع و منگی در بستر استراحت کنند، بدون کمک راه نروند، از رانندگی پرهیز کنند، به منبع نور خیره نشوند و از کار کردن با وسایل و ماشین آلات خطرناک جدا خودداری کنند.